Tabak Installatietechniek, meer dan twintig jaar vakmanschap

Tabak Installatietechniek biedt al meer dan twintig jaar een breed vakmanschap in de installatietechniek. Onze eenmanszaak groeide sinds 2000 uit tot een allround installatiebedrijf met ruim vijftig medewerkers. Onze knowhow is breed en diep, van de nieuwste duurzame technieken tot specialistische technieken voor onder meer de zorg, wooncorporaties en service voor het bedrijfsleven.

Duurzame technieken

Wij zijn voorlopers in duurzame technieken. In een tijd en maatschappij waarin het terugdringen van gebruik van fossiele brandstoffen en emissies van groot belang is, willen wij een partner zijn van huishoudens, organisaties en ondernemingen die kiezen voor duurzaamheid. Samen zoeken wij naar de beste en voordeligste duurzame oplossing voor elke situatie.

Gegarandeerde kwaliteit

Tabak Installatietechniek onderscheidt zich in gegarandeerde kwaliteit. Wij leveren uitstekend werk, wat wordt onderschreven door diverse lidmaatschappen, erkenningen en certificeringen Hieronder een overzicht van de belangrijkste:

Enexis zegelrecht

Dankzij deze bevoegdheid mogen wij onder meer het zegel op aansluitkasten verbreken, groepenkasten en hoofdschakelaars van installaties tot en met 3x 80 ampère vervangen en hoofdzekeringen verwijderen. Hiervoor zijn wij in het bezit van alle vereiste certificeringen.

InstallQ

Wij zijn aangesloten bij InstallQ. Deze borgt kwaliteit binnen de installatiebranche door middel van erkenningen van vakbekwaamheid. Met de kwaliteitsregelingen wil InstallQ veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland bewerkstelligen.

Techniek Nederland

Wij zijn lid van werkgeversorganisatie Techniek Nederland. Hiervoor moeten wij voldoen aan strikte toelatingscriteria op het gebied van vaktechnische kwaliteit en de kwaliteit van de bedrijfsvoering. Techniek Nederland controleert hierop.

Erkend leerbedrijf SBB

Als SBB Erkend Leerbedrijf bieden wij leerlingen installatietechniek een goede en veilige werkplek, waar zij ervaring opdoen met diverse installatietechnische werkprocessen en werkzaamheden die horen bij dit beroep. Onze praktijkopleiders begeleiden de leerlingen op de werkvloer.

CO-certificering BRL6000-25

Wij beschikken over CO-certificering BRL6000-25 die binnenkort verplicht is om gasverbrandingstoestellen, individuele en collectieve verbrandingsluchttoevoer- en rookgasafvoervoorzieningen te mogen installeren, repareren, onderhouden of inbedrijfstellen. Hiervoor zijn wij aangesloten bij de Dekra.

VCA één ster

Voor onze VCA één ster certificering zijn wij aangesloten bij de Dekra. Hierbij is onze ondersteunende organisatie Kader Advies.