Tabak installatietechniek, uw complete installateur

Tabak Installatietechniek is uw complete installateur. Wij zijn een allround installatiebedrijf voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Dankzij ons complete pakket diensten in de installatietechniek zijn wij uw aanspreekpunt voor alles wat met installatietechniek te maken heeft.

Tabak Installatietechniek, meer dan twintig jaar vakmanschap

Tabak Installatietechniek biedt al meer dan twintig jaar een breed vakmanschap in de installatietechniek. Onze eenmanszaak groeide sinds 2000 uit tot een allround installatiebedrijf met ruim vijftig medewerkers. Onze knowhow is breed en diep, van de nieuwste duurzame technieken tot specialistische technieken voor onder meer de zorgwooncorporaties en service voor het bedrijfsleven.

Duurzame technieken

Wij zijn voorlopers in duurzame technieken. In een tijd en maatschappij waarin het terugdringen van gebruik van fossiele brandstoffen en emissies van groot belang is, willen wij een partner zijn van huishoudens, organisaties en ondernemingen die kiezen voor duurzaamheid. Samen zoeken wij naar de beste en voordeligste duurzame oplossing voor elke situatie.

Gegarandeerde kwaliteit

Tabak Installatietechniek onderscheidt zich in gegarandeerde kwaliteit. Wij leveren uitstekend werk, wat wordt onderschreven door diverse lidmaatschappen, erkenningen en certificeringen Hieronder een overzicht van de belangrijkste:

Enexis zegelrecht

Dankzij deze bevoegdheid mogen wij onder meer het zegel op aansluitkasten verbreken, groepenkasten en hoofdschakelaars van installaties tot en met 3x 80 ampère vervangen en hoofdzekeringen verwijderen. Hiervoor zijn wij in het bezit van alle vereiste certificeringen.

InstallQ

Wij zijn aangesloten bij InstallQ. Deze borgt kwaliteit binnen de installatiebranche door middel van erkenningen van vakbekwaamheid. Met de kwaliteitsregelingen wil InstallQ veilige installaties van goede kwaliteit voor heel Nederland bewerkstelligen.

Techniek Nederland

Wij zijn lid van werkgeversorganisatie Techniek Nederland. Hiervoor moeten wij voldoen aan strikte toelatingscriteria op het gebied van vaktechnische kwaliteit en de kwaliteit van de bedrijfsvoering. Techniek Nederland controleert hierop.

Erkend leerbedrijf SBB

Wij zijn een erkend leerbedrijf SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven). Als erkend leerbedrijf laten wij zien dat wij bereid en in staat zijn tot het opleiden en begeleiden van vmbo- en mbo-studenten.

CO-certificering BRL6000-25

Bij Tabak Installatietechniek B.V. bent u verzekerd dat uw installatie vakkundig wordt geïnstalleerd en onderhouden. Wij zijn te vinden in het register gasverbrandingsinstallaties en beschikken over het verplichte CO-certificaat, te herkennen aan onderstaand logo.

ro_covrij_xl_rgb

VCA(*) certificering

Tabak Installatietechniek B.V. is officieel een VCA* gecertificeerd bedrijf. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en met dit certificaat laten we zien dat wij voldoen aan de eisen omtrent veiligheid, arbeids-omstandigheden en milieu. 

BRL100

Tabak Installatietechniek B.V. is in het bezit van het BRL100 certificaat F-gassen voor installatie, onderhoud of service, reparatie en buitendienststelling van stationaire koelapparatuur, stationaire klimaatregelings-apparatuur of stationaire warmtepompen, waarin gefluoreerde broeikassen zijn toegepast.

Scroll naar boven