Onze diensten in installatietechniek

Tabak Installatietechniek is uw totaalinstallateur. U kunt bij ons terecht voor ontwerp, aanleg en onderhoud van uw installaties: elektra, gas, water, verwarming, koeling, sanitair en riolering.

Offerte op maat

Op grond van uw wensen en behoeften krijgt u van ons een offerte op maat. Na acceptatie gaan wij aan de slag met het ontwerp van uw nieuwe installatie of bijvoorbeeld de uitbreiding van de bestaande installatie. Desgewenst nemen wij ook de projectleiding in handen. Ook kunt u bij ons terecht voor het onderhoud aan installaties en apparatuur.

Elektrische installaties

Van de aanleg van een stopcontact of kabelgoot tot complete installaties: als totaalinstallateur verzorgen wij aanleg, uitbreiding en aanpassingen aan elektrische installaties, voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Dit alles begint met de inventarisatie en advisering op maat over onder meer vermogen, aansluitpunten en leidingwerk.

Gas en water

Zowel onze totale organisatie als verschillende van onze monteurs zijn volledig gecertificeerd voor het installeren van alles wat met gas en water te maken heeft. Van leidingwerk tot ketels en turbines, wij leveren en installeren het!

Op het gebied van gas en water kunt u vaak behoorlijk besparen dankzij duurzame technieken. Wij adviseren u graag.

Verwarming en koeling

Van conventionele centrale verwarming tot de nieuwste verwarmingstechnieken, Tabak Installatietechniek verzorgt ontwerp, aanleg en onderhoud. Er bestaan tegenwoordig veel uiteenlopende verwarmingstechnieken, soms in combinatie met koeling. Wat voor u de beste en voordeligste oplossing is, hangt af van uw situatie, wensen, gebruik en investeringsmogelijkheden. Daarom komen wij vooraf bij u langs voor een inventarisatie. Aan de hand hiervan krijgt u van ons advies op maat voor een oplossing met optimaal rendement.

Sanitair

Voor een nieuwe badkamer of toilet kunt u terecht bij Tabak Installatietechniek. Wij bieden u ruime keuze in sanitaire voorzieningen, van eenvoudig tot zeer luxe. Wilt u een massagedouche, jacuzzi of bubbelbad? U vindt bij ons wat u zoekt, in elke gewenste stijl.

Riolering

Voor aanleg, herstel, aanpassing of vernieuwing van uw riolering kunt u bij ons terecht. Met vakmanschap en gebruik van enkel KOMO-gekeurde materialen leggen wij uw riolering aan voor een maximale levensduur, met minimale kans op verstopping. Ook adviseren wij u graag over wat u zelf kunt doen om verstoppingen te voorkomen. En mocht uw riolering toch een keer verstopt zitten, ook dan kunt u een beroep doen op Tabak Installatietechniek. Want ook voor het ontstoppen van uw riool beschikken wij over de benodigde gereedschappen en technieken.
Scroll naar boven