Wij maken het zoals u wilt

Wij maken het zoals u het wenst. En weet u het niet precies, dan adviseren wij u graag. Want met een schat aan kennis en ervaring in de installatietechniek kunnen wij u advies op maat geven over de voor u beste en voordeligste oplossing.


Meer info

Duurzame oplossingen op maat

Duurzame oplossingen zijn maatwerk. Als installatiebedrijf voor woningen ontwikkelen wij deze in drie simpele stappen:

  1. Wij gaan met u in gesprek en luisteren goed naar uw wensen
  2. Wij inventariseren de situatie ter plaatse en eventueel beschikbare tekeningen
  3. U krijgt van ons een advies over duurzame oplossingen die haalbaar, betaalbaar en rendabel is.

Neem contact op

Duidelijk en flexibel

Wij houden van korte lijnen en duidelijkheid. Belt u, dan staan wij u direct te woord of bellen zo snel mogelijk terug. Heeft u een vraag, dan krijgt u een passend antwoord. Onze medewerkers zijn flexibel en denken mee. Zijn er problemen of uitdagingen, dan pakken ze die aan en lossen ze op. Daarvoor krijgen zij binnen ons bedrijf de vrijheid en verantwoordelijkheid. Zo kunnen zij snel schakelen.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop, zowel tijdens de uitvoering van het werk als bij het eindresultaat. Zo ziet onze veiligheidscoördinator er op toe dat er wordt gewerkt volgens geldende VCA-regels. Al onze installaties worden gekeurd volgens de geldende voorwaarden. Ook werken wij met materialen en gereedschappen van de hoogste kwaliteit.

Projectleider

Bij zowel nieuw- en verbouwprojecten zijn wij inzetbaar als projectleider. Hierbij werken wij goed en nauw samen met andere betrokken partijen.


Neem contact op