Full-service installatiebedrijf voor wooncorporaties

Tabak Installatietechniek is een full-service installatiebedrijf voor wooncorporaties. Wij verzorgen alle disciplines in installatiewerk van A tot Z. Naast vakmanschap is betrouwbaarheid onze grootste kracht. Zo is het onze gewoonte om afspraken na te komen. En lukt dat door welke omstandigheden dan ook een keer niet, dan zullen wij dit open communiceren.

Lange-termijnrelaties

Vertrouwen is de basis voor zakelijke relaties voor de lange termijn. Niet voor niets maken vele bedrijven, organisaties en corporaties al jarenlang gebruik van onze diensten. Wij zetten daarbij in op een prettige samenwerking van onze mensen op de werkvloer met medewerkers van andere betrokken partijen, met als kernbegrippen duidelijkheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid.

Als organisatie anticiperen wij snel en doeltreffend op veranderende omstandigheden en communiceren wij direct en open over zaken die er spelen.

Projectmatige oplossingen

Of het nu gaat om grootschalige verduurzaming van het het woningaanbod, verbetering van het energielabel of het plaatsen van bijvoorbeeld rookmelders of nieuwe CV-ketels, Tabak Installatietechniek is volledig uitgerust voor grote projectmatige oplossingen.

Met zo’n vijftig medewerkers heeft ons bedrijf voldoende body om ook grotere projecten binnen afzienbare tijd en volgens afspraak op te leveren.

24/7 service

Voor storingen bij huurders van wooncorporaties beschikken wij over een 24/7 servicedienst. Onze servicedienst is buiten kantooruren goed bereikbaar. Onze vakkundige monteurs zijn snel ter plaatse en lossen de betreffende storing zo goed mogelijk op.
Scroll naar boven