Erkend leerbedrijf

Wil jij alle kneepjes van het installatievak graag leren? En zoek je daarvoor een bedrijf dat jou alle kansen en ruimte biedt? Tabak Installatietechniek is Erkend Leerbedrijf met SBW-certificering. Je kunt bij ons terecht bij een stage of werk-leertraject voor BBl-leerlingen installatietechniek. Pas je goed bij ons en ben je goed in je werk? Dan is de kans groot dat wij jou een mooie baan aanbieden.

Ik zoek een stage- of werk-leerplek.


Neem contact op

Werken bij Tabak Installatietechniek

Bij Tabak Installatietechniek werk je in een team van zo’n vijftig medewerkers dagelijks aan mooie installatieprojecten. Binnen ons bedrijf is het prettig werken omdat jij als vakkundig installatiemonteur veel vrijheid en eigen verantwoordelijk krijgt. Wij voeren installatiewerken in de breedste zin van het woord uit: alle disciplines voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Dat betekent gevarieerd werk met volop ruimte om je te specialiseren.

Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt. Daarom doen wij er alles aan om het werk leuk te maken. Ook bieden we jou daarom een goed salaris en prima arbeidsvoorwaarden. En wij weten dat je ook een privéleven hebt, waarvoor je ruimte en tijd nodig hebt. Want wie zich goed voelt buiten het werk, werkt met meer plezier en presteert beter.


Ik wil een open sollicitatie sturen.


Neem contact op